Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Retro Planet!

Επιτέλους, είναι εδώ!


Μπορεί να είχαμε μια μικρή - περίπου 15νθήμερη - καθυστέρηση, αλλά τα καταφέραμε και πλέον το νέο (18ο) τεύχος του Retro Planet είναι πραγματικότητα! Και για τι τεύχος μιλάμε...

Απλά δώστε βάση στο τι μπορείτε να διαβάσετε στο Χριστουγεννιάτικο Retro Planet:





Ξεκινάμε με τα Retro Νεά (σελ. 4-5):


Συνεχίζουμε με ανταπόκριση/αποστολή 2 συνεργατών μας στο Αμιγκικό event της χρονιάς, το Amiga32 που έλαβε χώρα στη Γερμανία στις 28/10. Νέα, παρουσιάσεις, κουτσομπολιά όλα εκεί, στις σελίδες 6-10.


8/16bits reviews στις σελίδες 11-14 με παιχνίδια για Amstrad CPC, Commodore 64, ZX Spectrum και Atari ST.


8 Magic bits με την ιστορία του Sinclair ZX81 να ξεδιπλώνεται μπροστά σας σε 5 χορταστικές σελίδες (15-19).


Ένα uber-αναλυτικό συγκριτικό test των 2 δημοφιλών accelerators για Amiga 500, δηλαδή του HC508 και του ACA500 Plus. Διαβάστε τα πάντα, μάθετε τα πάντα, δείτε όλες τις μετρήσεις σε 10 ολόκληρες σελίδες (20-29).





Συνέντευξη του δημιουργού των Reshoot και Reshoot R, Richard Lowenstein. Ο ταλαντούχος δημιουργός τα λέει έξω απ' τα δόντια σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον δισέλιδο (30-31).


Ενδελεχέστατη δοκιμή του επιταχυντή για τον οποίο όλοι μιλάνε: ναι, ο Vampire 600 v2 είναι στα χέρια μας και αφιερώσαμε 9 σελίδες σε αυτόν (32-40)! Μετά την ανάγνωση του άρθρου θα γνωρίζετε τα πάντα για τον Vampire αλλά και τι "πιάνει" συγκρινόμενος με classic Amigas αλλά και WinUAE based PCs...



Το Lost Treasure αυτού του τριμήνου ακούει στο όνομα Incubation: Time is Running Out και σας το παρουσιάζουμε στις σελίδες 41-43.


Ακολουθεί το εξαιρετικό Flight of the Amazon Queen, σε μία χορταστική 4σέλιδη παρουσίαση (σελ. 44-47)...


...για να κλείσουμε όπως πάντα με μουσική, και πιο συγκεκριμένα με το Sad Wings of Destiny των Judas Priest από το μακρινό 1976 (σελ. 48-50).


Δεν έχει νόημα να γράψω κάτι περισσότερο πέραν του πώς μπορείτε να προμηθευτείτε το τεύχος: είτε συμπληρώνοντας την φόρμα στο site του περιοδικού, είτε στέλνοντας email, είτε συναντώντας μας από κοντά, στο Amicamp (27 & 28 Ιανουαρίου στο Found.ation).


Να είστε όλοι καλά και καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.