Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Έφτασε η άνοιξη και το 19ο τεύχος του Retro Planet



Καθώς ο καιρός άρχισε να ζεσταίνει με αποτέλεσμα να καταλάβουμε όλοι ότι αλλάζει η εποχή και η γλυκιά άνοιξη αφήνει πίσω της τον ψυχρό χειμώνα, το νέο τεύχος του περιοδικού Retro Planet - το 19ο, παρακαλώ - έρχεται να μας το επιβεβαιώσει.




Μέσα από τις 52 πανέμορφες και υψηλής ποιότητας έγχρωμες σελίδες του, το φρέσκο τεύχος του τριμηνιαίου περιοδικού retro θεματολογίες είναι έτοιμο να σας φέρει πίσω στο χρόνο ενώ ταυτόχρονα θα σας πληροφορήσει με τα τελευταία νέα του χώρου!



Στο 19ο τεύχος του Retro Planet μπορείτε να μάθετε όλα όσα θα θέλατε από την στήλη των Retro Νέων και να κάνετε μια ωραία βόλτα στο 6ο Amicamp μέσα από το πολυσέλιδο αφιέρωμα στην στήλη Amiga News.


Τα 8/16bits reviews επιστρέφουν με ολόφρεσκα παιχνίδια για ZX Spectrum, Commodore 64 και Commodore Plus/4 ενώ η στήλη 8 Magic bits μάλλον έχει φτάσει πλέον στο απόγειό της, με ένα υπερπλήρες 6σέλιδο αφιέρωμα στον Commodore VIC-20, τον "πατέρα" του 64άρη και την ενδιαφέρουσα ιστορία του.


Σε πιο φρέσκα κουλούρια τώρα, έχουμε αναλυτικότατη παρουσίαση του ολοκαίνουριου Tower 57 την οποία ακολουθεί το μοναδικό αφιέρωμα στα video games ψυχροπολεμικής έμπνευσης και θεματολογίας.



Τα αφιερώματα δεν τελειώνουν εδώ όμως: κάποτε είχαν κυκλοφορήσει και παιχνίδια που χρησιμοποιούσαν το βίντεο και την τηλεόραση του καθιστικού σας ως μέσα. Οι συντάκτες του Retro Planet τα έψαξαν, τα βρήκαν και έφτιαξαν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για αυτά.


Κι επειδή κάποια πράγματα και κάποιες προτιμήσεις απλά δεν μπορούν να κρυφτούν, ακολουθεί παρουσίαση του Stranger Things: The Game. Για όσους από την άλλη προτιμούν το hardware, υπάρχει αναλυτικό άρθρο-δοκιμή δύο νέων περιφερειακών για τους υπολογιστές της σειράς Amstrad CPC, ενός floppy emulator και ενός autofire joystick adapter.


Ο Δούκας επισκέπτεται για πρώτη φορά τις σελίδες του Retro Planet, καθώς η στήλη Lost Treasures παρουσιάζει το Duke Nukem: Manhattan Project ενώ αυτή της Adventureland σας φέρνει αντιμέτωπους με τον τρομακτικό κόσμο του Lighthouse: The Dark Being.



Το περιοδικό ολοκληρώνεται όπως κάθε φορά με το Σκάσε & Άκου (που αυτή τη φορά φιλοξενεί τους Wildhearts) αλλά, πριν απ' αυτό, έχουμε ευθυμογράφημα: μάλιστα, κυρίες και κύριοι, ο δημοσιοκάφρος Ταρτέλης επισκέπτεται για πρώτη φορά τις σελίδες του Retro Planet, ευελπιστώντας να μακροημερεύσει. Για να δούμε αν θα τα καταφέρει…


Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να παραγγείλετε το 19ο τεύχος του Retro Planet στέλνοντας email ή επισκεπτόμενοι το website του περιοδικού (www.retroplanet.gr) ή την σελίδα του στο Facebook. Βιαστείτε όμως, γιατί έχει την συνήθεια να εξαντλείται γρήγορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.