Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Spectrum Next: οι αποστολές ξεκινούν την...

Μόλις πριν μερικές ώρες είχαμε νέα ενημέρωση από τον Henrique Olifiers αναφορικά με τα θέματα του ZX Spectrum Next. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μας μετέφερε ο Henrique:

- ο Rick Dickinson και η ομάδα του έχουν παραδώσει όλα τα σχέδια για την κατασκευή των cases και των πληκτρολογίων του Next στους υπεύθυνους των εργοστασίων που θα αναλάβουν την παραγωγή. Μάλιστα, οι τελευταίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την λεπτομέρεια και την ποιότητα της δουλειάς του Rick και των συνεργατών του. Όχι, παίζουμε!

- ορίστηκαν οι ημερομηνίες παραγωγής των επόμενων batches από motherboards του Next. Θα παραχθούν 20 mobos την 16η Νοεμβρίου τα οποία και θα τεστάρει ενδελεχώς επί τόπου ο ίδιος ο Henrique, περνώντας firmwares, παίζοντας παιχνίδια, δοκιμάζοντας τα ports αλλά και το φόρτωμα/σώσιμο από και προς κασέτα!

- μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, και εφ' όσον αυτός είναι 100% επιτυχής, θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή των motherboards, στις 17 Νοεμβρίου. Δέκα ημέρες αργότερα, ήτοι την 27η Νοεμβρίου τα έτοιμα και πακεταρισμένα motherboards θα αποσταλούν στους backers από το εργοστάσιο. Με λίγα λόγια, και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, 440 άνθρωποι που παρήγγειλαν σκέτα motherboards θα κάνουν τα καλύτερα Χριστούγεννα!

Ο Rick Dickinson (αριστερά) και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τα σχέδια του Next στους υπευθύνους του εργοστασίου που θα κατασκευάσει τα cases

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.