Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Meadows: ένα υπέροχο demo για την 500άρα σας

Για άλλο έψαχνα, άλλο βρήκα (ως συνήθως). Αλλά αυτό που βρήκα είναι ένα πραγματικό διαμαντάκι, μία υπέροχη και ολόφρεσκη δημιουργία, ένα demo το οποίο (επιτέλους) έρχεται σε μία και μόνη δισκέτα και τρέχει σε stock Amiga 500 (ΟΚ, με 1ΜΒ RAM, αλλά πόσες 500άρες υπάρχουν εκεί έξω χωρίς την κλασική επέκταση των 512ΚΒ στην trapdoor;).

Το περί ου ο λόγος Meadows είναι ένα demo από το group Rift που μας έχει παρουσιάσει εντυπωσιακά πράγματα τα τελευταία χρόνια, αλλά κυρίως σε πλατφόρμα x86. Με το Meadows τα μέλη του group Rift μας δείχνουν ότι "το έχουν" και στην Amiga (και με το παραπάνω).


Το Meadows παρουσιάστηκε στο demoparty Evoke τον Αύγουστο που μας πέρασε, όπου και κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των "εναλλακτικών" (alternative) demos. Δεν είναι πολύ μεγάλο σε διάρκεια, αλλά είναι όμορφο, με εντυπωσιακά εφέ, το πλέον ταιριαστό ίσως tune και, το βασικότερο, γλυκύτατο! Ναι, δεν μπορώ να βρω καταλληλότερο χαρακτηρισμό για αυτή την υπέροχη παραγωγή!

Μπορείτε να φυσικά να δείτε απλά το video αλλά θα σας πρότεινα, εάν διαθέτετε τα κατάλληλα μέσα, να κατεβάσετε το Meadows από εδώ, να το γράψετε σε δισκέτα και να το χαρείτε σε μία πραγματική 500άρα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το αξίζει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.