Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Commodore Free #96

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του (ηλεκτρονικού) περιοδικού Commodore Free. Όπως παραδοσιακά συμβαίνει με την αξιόλογη αυτή έκδοση, το καινούριο τεύχος μας μεταφέρει νέα και κυκλοφορίες σε επίπεδο hardware και software που αφορούν όλα τα μοντέλα μικροϋπολογιστών της Commodore, με τη μερίδα του λέοντος βέβαια να έχει να κάνει με τον 64άρη χωρίς σε καμία περίπτωση να μένουν παραπονεμένοι οι Commodore 16, Plus/4, VIC-20 κλπ...

Πέρα από την κάλυψη των νέων κυκλοφοριών και των ειδήσεων, στο 96ο τεύχος του Commodore Free μπορείτε επίσης να διαβάσετε συνεντεύξεις των Steve Morrow, SMILA, Slartibardfast και Martin Piper, ένα άρθρο για τη δημιουργία και το "κάψιμο" μιας SuperΒoot ROM για την SuperCPU (πραγματικά αναρωτιέμαι πόσοι και ποιοι είναι αυτοί που έχουν αυτό το σπάνιο περιφερειακό στην κατοχή τους), μία στήλη για προγραμματισμό σε BASIC (Happy Programming) και, τέλος, ένα άρθρο για προγραμματισμό σε assembly (C64 Code Hacking).


Μπορείτε να κατεβάσετε το Commodore Free από εδώ. Αν σας αρέσει είστε τυχεροί, καθώς υπάρχουν και τα υπόλοιπα... 95 τεύχη για να διαβάσετε, οπότε θα είστε απασχολημένοι για αρκετό καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.