Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Madonna Music Collection 2017 για Commodore 64

Για να μην τρομάξετε σας ενημερώνω προκαταβολικά ότι η μόνη σχέση του νέου music disk για τον Commodore 64 με τον ευφάνταστο τίτλο Madonna Music Collection 2017 με το τρέχον έτος είναι η... ημερομηνία κυκλοφορίας του! Όχι, δεν είναι γεμάτο - έχει όμως κάποιες εξαιρέσεις! - με νέα τραγούδια της ιέρειας της pop μουσικής, αλλά αντίθετα, με μερικά από τα hits των 80s και early 90s που λατρέψαμε (τι είπατε; να μιλάω για τον εαυτό μου; τς, τς, ντροπή...).


Δώστε βάση στην πενιά λοιπόν: Masterpiece, Like A Virgin, Till Death Do Us Apart, Live To Tell, Papa Don't Preach, Material Girl, La Isla Bonita, Like A Prayer, Who's That Girl και Into The Groove θα παρελάσουν από τα ηχεία σας για να σας βάλουν στο... groove!


Πραγματικά πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και στο κλίμα των ημερών (γιορτινό, εννοώ) δώρο για τους απανταχού Commodoreάδες από τους Delysid και Finnish Gold, ένα δώρο που θα κάνει το SID σας να ιδρώσει και θα σας γεμίσει με ευχάριστες αναμνήσεις από τα υπέροχα εκείνα χρόνια που οι νεαροί άντρες λικνίζονταν στους ρυθμούς των τραγουδιών της Madonna ουρλιάζοντας το ρεφρέν του Like A Virgin και οι κοπέλες ήταν απλά... πιο τριχωτές από τους συνοδούς τους!

Μπορείτε να κατεβάσετε το Madonna Music Collection 2017 από εδώ. (Πηγή: Indie Retro News).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.