Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Κυκλοφόρησε το Doomsday Lost Echoes

Πιστοί στην υπόσχεσή τους, οι άνθρωποι της Doomsday Productions έθεσαν στη διάθεση των CPC lovers το νέο adventure με τίτλο Doomsday Lost Echoes σήμερα, την πρώτη ημέρα του προτελευταίου μήνα του χρόνου.

Το Doomsday Lost Echoes είναι ένα text/graphic adventure για το οποίο σας είχα ενημερώσει πριν μερικές μέρες. Τρέχει σε οποιονδήποτε Amstrad CPC και Plus διαθέτει 128ΚΒ μνήμης RAM και disk drive 3 1/2" και έρχεται σε δύο δισκέτες, μία με το CP/M Plus και τα fonts του παιχνιδιού και άλλη μία με το κυρίως παιχνίδι και τον χώρο για τα saves.


Το Doomsday Lost Echoes είναι ένα αρκετά μεγάλο σε μέγεθος adventure game με πάνω από 60 διαφορετικά illustrations σε τοποθεσίες και δείχνει να είναι μια συνολικά προσεγμένη και αξιόλογη παραγωγή. Μόνο και μόνο αν δείτε το manual του παιχνιδιού μπορείτε να διαπιστώσετε ότι δεν υπολείπεται σε τίποτα από εκείνα των κλασικών τίτλων της χρυσής εποχής του Amstrad.

Να πω στο σημείο αυτό ότι ο parser του Doomsday Lost Echoes μπορεί σε κάποια σημεία να ξενίζει με τις απαντήσεις του, ενώ διαπίστωσα την πολύ σοβαρή έλλειψη της δυνατότητας να ξανακάνουμε LOOK στον χώρο που βρισκόμαστε πέρα από το αρχικό, γεγονός που αναγκάζει να βγούμε και να ξαναμπούμε στο δωμάτιο αν θέλουμε να ξαναδιαβάσουμε την περιγραφή του χώρου! Επίσης, προσωπικό παράπονο είναι η χρήση του MODE 1 αντί του MODE 2 που θα έδινε μονόχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης και, κυρίως, απεικόνιση σε 80στηλο.


Τα παραπάνω φυσικά είναι πταίσματα - απλή γκρίνια πείτε το - και δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν από το να δοκιμάσετε το Doomsday Lost Echoes στον CPC σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του παιχνιδιού. Μπορείτε να κατεβάσετε το Doomsday Lost Echoes και το manual του στα Αγγλικά από εδώ.

4 σχόλια:

  1. Μεγάλη άρθρο! Ακριβώς ένα σχόλιο: πληκτρολογώντας R ή REDES θα δείτε την περιγραφή του δωματίου και πάλι. Δεν είναι απαραίτητο να φύγει και να επιστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. REDESCRIBE, αλλά θα περιγράψει τα έργα πάρα πολύ :). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το R / REDES / REDESCRIBE / DESC / περιγράψω.

    I am using Google translator, sorry! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yes, you're right - silly of me! Redisplay is written with an "i" not with an "e"!

      Anyway, thanks for the info and, most importantly, thanks for a great game!

      Keep up the good work!

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.