Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Only Amiga makes it possible!

Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να κατασκευάζονται accelerators για την Amiga που να χρησιμοποιούν τεχνολογία 20+ ετών και να πουλιούνται πανάκριβα; Υπάρχουν άνθρωποι που επιδιώκουν οι τιμές που κυκλοφορούν οι Amigas και τα περιφερειακά τους να έχουν φτάσει στην (οικονομική) στρατόσφαιρα; Υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν σε Amiga meetings με Ferrari; Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στους Vampire accelerators επιτρέπει σε μία Amiga 25+ ετών να αναπαράγει videos του Youtube; Μήπως κάποιοι, σκόπιμα - ονόματα δεν λέμε -, εδώ και χρόνια εκμεταλλεύονται την αγάπη του κοινού για την πλατφόρμα για να πλουτίσουν;

Αυτά και άλλα πολλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μπορείτε να μάθετε από το παρακάτω video, όπου ένας από τους "πατέρες" του Vampire accelerator, ο Igor Majstorovic μας μιλάει για όλα. Πατώντας το ειδικό κουμπάκι εμφανίζονται και οι αγγλικοί υπότιτλοι. Δείτε το, είναι πραγματικά ιδιαίτερα ενδιαφέρον... (Πηγή: Vintage Is The New Old).



2 σχόλια:

  1. Xo!Xo!Xo!

    "After many years of development Vampire 500 V2 accelerator is finished and this is first official sale.
    Mass production isn't planned yet and from time to time accelerators will be offered on eBay to raise funds for future projects...."

    Η τιμή, τιμή δεν έχει !

    http://www.ebay.com/itm/262657766826

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, αν είναι to raise funds είμαστε εντάξει! :-P

      Απλά, πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα τους κυκλοφορήσει είτε ο ίδιος είτε κάποιος άλλος μαζικά σε καλή τιμή. Αν π.χ. το είχε αναλάβει ο Jens το όλο θέμα θα είχε fix τιμή 1200€/κομμάτι κι αν του έλεγε και κανείς κουβέντα θα γινόταν το έλα να δεις! :D

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.