Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Joy Division: η επιστροφή

Εντάξει, θα ομολογήσω ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός: ούτε ο μακαρίτης ο Ian Curtis αναστήθηκε, ούτε τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, τώρα "στα στερνά τους" αποκήρυξαν τους New Order και αποφάσισαν να επαναφέρουν στη ζωή το πολύ ιδιαίτερο αυτό σχήμα που έγραψε τη δική του ιστορία στην rock μουσική.

Άρα, σε τι αναφέρομαι; Μα, σε τίποτα περισσότερο από ένα νέο joystick adaptor, που επιτρέπει να συνδέσουμε τα παλιά, καλά και αγαπημένα μας 9πινα joysticks (ή και λίγο νεότερα, αν έχουμε την τύχη να γνωρίζουμε τον MasterGR!) σε σύγχρονους υπολογιστές εφοδιασμένους με USB θύρες. Το JoyDivision board λοιπόν είναι φθηνό και υπόσχεται απροβλημάτιστη συνεργασία των 9πινων joysticks με τους σύγχρονους υπολογιστές, και μάλιστα χωρίς να χρειάζονται drivers, καθώς αναγνωρίζεται ως ένα generic Human Interface Device.


Για περισσότερες πληροφορίες για το JoyDivision διαβάστε εδώ και παραγγείλτε το από εδώ. Και ξεπαστρέψτε κι έναν εξωγήινο στην υγειά μου, ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.