Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Κυκλοφόρησε το 94ο τεύχος του Commodore Free

Μόλις κυκλοφόρησε το 94ο τεύχος του Commodore Free, ενός ψηφιακού περιοδικού που καταπιάνεται με οτιδήποτε άπτεται του αγαπημένου σας Commodore, είτε πρόκειται για κάποιο πολύ κοινό μοντέλο όπως ο 64άρης ή η Amiga, είτε για κάποιο πολύ πιο σπάνιο, όπως είναι ο PET ή ο Commodore 16.


Στο νέο τεύχος του περιοδικού μπορείτε μεταξύ άλλων, εκτός από το να ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες σε hardware και software, να διαβάσετε μια συγκριτική δοκιμή όλων των δημοφιλών fast load cartridges, καθώς και συνεντεύξεις του δημιουργού του εξομοιωτή KERNAL64 και αυτού του δημοφιλούς interface IDE64.

Το Commodore Free "κυκλοφορεί" σε μορφές PDF, TXT, SEQ, HTML, EPUB, MOBI αλλά και σε image δισκέτας .D64 σε περίπτωση που θέλετε να το "ξεψαχνίσετε" στην οθόνη του ίδιου σας του 64άρη! Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μια καθ' όλα αξιέπαινη προσπάθεια, που μπορείτε να κατεβάσετε από το site του περιοδικού, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.