Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του K & A Plus

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του K & A Plus, του Πολωνικού ηλεκτρονικού περιοδικού που διανέμεται δωρεάν σε αρχείο .PDF στα πολωνικά (φυσικά!) αλλά και στα αγγλικά. Το K & A Plus κυκλοφορεί περίπου κάθε 3 μήνες και στις (ψηφιακές) σελίδες του μπορείτε να βρείτε πραγματικά πλούσια ύλη σε ό,τι έχει να κάνει με τα μηχανήματα της Commodore (8bit και Amiga) αλλά ακόμα και σχετικά με nextgen Amiga πλατφόρμες (OS4.x, MorphOS κλπ).

Στο νέο τεύχος του περιοδικού μπορείτε μεταξύ των πολλών και ενδιαφερόντων νέων και παρουσιάσεων να διαβάσετε reviews για το Doom στον VIC-20 (!), για το υπέροχο Lands Of Zador, για το Platman 64, ένα αφιέρωμα στην αναγέννηση του technology demo (OK, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν παιχνίδι) Shadow Of The Beast στο Playstation 4, συνέντευξη του Linus από τον Geoanas, ρεπορτάζ από το Pixel Heaven 2016 και πολλά-πολλά ακόμη. Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο τεύχος του K & A Plus στα αγγλικά από εδώ. Enjoy! (Πηγή: Amigaplanet).


2 σχόλια:

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.