Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Κυκλοφόρησε το Pixel Polizei

Κυκλοφόρησε το Pixel Polizei ή η "Αστυνομία των εικονοστοιχείων" στην ελληνική. Η εν λόγω εφαρμογή τρέχει σε Windows/Mac OSX/Linux - αρκεί να έχετε εγκατεστημένη την Java - και επιτρέπει να φορτώσουμε και να επεξεργαστούμε εικόνες για ένα κάρο formats "αρχαίων" υπολογιστών. Δείτε και μόνοι σας:


Αφού επιλέξουμε το μηχάνημα και την ανάλυση που μας ενδιαφέρει, διαλέγουμε το source αρχείο (δηλαδή την εικόνα που θέλουμε να μετατρέψουμε) και το Pixel Polizei την φορτώνει και μας την μετατρέπει αυτόματα στο αντίστοιχο format. "Ωραία", θα πείτε, "πολύ χρήσιμο". Ναι, αλλά δεν κάνει μόνο αυτό!


Το Pixel Polizei ελέγχει εάν υπάρχει color clashing ανάλογα με την ανάλυση και το μηχάνημα και μας υποδεικνύει τα σημεία όπου αυτό υφίσταται έτσι ώστε να τα διορθώσουμε, ενώ έχει και τη δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης (με, χμ, "συζητήσιμα" αποτελέσματα). Αφού ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας, μας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε την εικόνα μας σε κάποιο από τα δημοφιλή formats του εκάστοτε υπολογιστή, ή ακόμα και σε εκτελέσιμο αρχείο ή κώδικα assembly!


Χωρίς υπερβολές πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και χρήσιμο πρόγραμμα που διεκδικεί τον τίτλου του απόλυτου multiformat picture converter για τα 8bit μηχανήματα! Κατεβάστε το από εδώ. (Πηγή: csdb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.