Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Edge Of Disgrace demo για Commodore 64

To Edge Of Disgrace των Booze Design είναι ένα demo για Commodore 64 και, τολμώ να πω, ένα από τα 10 καλύτερα που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Τo Edge Of Disgrace ήταν η συμμετοχή των Σουηδών Booze Design στο demo party X' 2008, που έλαβε χώρα στις 24-26 Οκτωβρίου της χρονιάς εκείνης στην Ολλανδία, κερδίζοντας μάλιστα την πρώτη θέση στο διαγωνισμό για τα demos για Commodore 64.


To Edge Of Disgrace χαρακτηρίζεται από ποιότητα που ξεχειλίζει από όλες τις ενότητές του, εκπληκτικά εφέ που συχνά-πυκνά συνδυάζονται μεταξύ τους, σπάνια γραφικά με εξαιρετικούς χρωματισμούς και μουσική η οποία - αν και δεν είναι "του γούστου μου" - δένει εξαιρετικά με τα υπόλοιπα συστατικά του demo. Παρατηρώντας κανείς το Edge Of Disgrace μένει με την εντύπωση ότι ο Commodore 64 ήταν η Amiga της εποχής του. Η, καλύτερα, ότι η Amiga ήταν ο Commodore 64 της εποχής της! Τέλος πάντων, όποιο απ' τα δύο κι αν σας ταιριάζει περισσότερο, νομίζω ότι καταλάβατε τι εννοώ! Κατεβάστε το Edge Of Disgrace από εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.